Bezglutenowe kwiaty orzechowe to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Mieszanka brązowego cukru, skrócenie, wymieszać i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Peanut Butter Blossoms-Bezglutenowe, Peanut Butter Blossoms-Bezglutenowe, oraz Peanut Blossoms-niskowęglowodanowe i bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, wymieszać 1/2 szklanki cukru granulowanego, brązowy cukier, masło orzechowe, skrócenie, masło i jajko. Mieszać w Bisquick mix. Okładka; przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Masło Orzechowe
Mieszanka Do Pieczenia
Brązowy Cukier
Skracanie
Masło
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Piekarnik rozgrzać do 191°. w małej misce, umieścić pozostałe 1/4 szklanki cukru granulowanego. Uformuj ciasto na 1-calowe kulki; zwiń w granulowanym cukrze. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść kulki w odległości 2 cali od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Pliki Cookie
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Piekarnik
3
Piec 8 do 10 minut lub do jasnego złotego koloru. Natychmiast top każde ciastko z 1 czekolada mleczna cukierki, naciskając mocno tak cookie pęknięcia wokół krawędzi.