Bezglutenowe Jajka Na Słodko

Bezglutenowe Jajka Na Słodko
Need a bezglutenowe i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Bezglutenowe pikantne jajka Deviled może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, mieloną musztardę, jajka ugotowane na twardo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Dye Free Deviled Eggs, oraz Mayo-Free Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka obrać; pokroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka i zacieru widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Wymieszać żółtka i pozostałe składniki z wyjątkiem krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
3
Białka wypełnić mieszanką żółtkową, lekko usypując.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
4
Udekoruj krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn