Bezglutenowe Jajka Na Słodko

Bezglutenowe Jajka Na Słodko
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać bezglutenowe pikantne Deviled jajka spróbować. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 12 i kosztuje 24 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz chrzan, ser, jajka ugotowane na twardo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 24%. Podobne przepisy to Bezglutenowe Jajka Na Słodko, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Dye Free Deviled Eggs.

Instrukcje

1
Jajka obrać; pokroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka i zacieru widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2
Wymieszać żółtka i pozostałe składniki z wyjątkiem krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
3
Białka wypełnić mieszanką żółtkową, lekko usypując.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
4
Udekoruj krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn