Bezglutenowe I Wegańskie Tartlety Z Dyni

Bezglutenowe I Wegańskie Tartlety Z Dyni
Bezglutenowe & wegańskie Tartlets dynia może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, brązowy cukier, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Serowe " tartlety z pora i brokułów (wegańskie, bezglutenowe, bez soi), Bezglutenowe, Wegańskie Tartaletki Żurawinowo-Migdałowe, oraz Tartaletki Czekoladowo-Malinowe (Bezglutenowe, Paleo + Wegańskie).

Instrukcje

1
Wymieszaj brązowy cukier, mąkę ryżową, mąkę z tapioki, gumę ksantamową, cynamon i granolę do połączenia. Widelcem pokrój skracanie, aż mieszanina będzie krucha.Lekko posmaruj patelnię do muffinów lub linię wkładkami do muffinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
2
Umieść 1 łyżkę mieszanki w każdej i naciśnij na miejsce. Zachowaj pozostałą mieszaninę na górze. Zestaw aside.To zrobić nadzienie z dyni: wymieszać mąkę ryżową, proszek do pieczenia, przyprawy z dyni i sól. Zestaw aside.In oddzielną miskę, wymieszać dynię, mleko ryżowe, brązowy cukier i olej, aż połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać mieszaninę mąki do dyni i dobrze wymieszać.Napełnij tacę na muffinki nadzieniem z dyni. Top off z posypką mieszanki extra crust. może być dodatkowa polewa w zależności od tego, ile chcesz użyć na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
4
Piec tarty przez 10 minut, lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Pozostaw do ostygnięcia w patelni muffin na około 15 minut przed wyjęciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
6
Wyjąć ostrożnie, za pomocą dwóch łyżek.
7
Podawać na ciepło lub na zimno. Przechowywać świeże w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn