Bezglutenowe gofry deserowe z kremem kokosowym i owocami
Need a bezglutenowy i wegetariański posiłek poranny? Bezglutenowe gofry deserowe z kremem kokosowym i owoców może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. 99 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać olej, mąka, tak smaczne mleko kokosowe nabiał wolny kulinarne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zdrowe ciasto z kremem kokosowym na noc deser Owsiany (bez cukru, bez glutenu, wegańskie), Gofry Kokosowe bezglutenowe z kremem klonowym, oraz Jagodowe gofry Kokosowe-niskowęglowodanowe i bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać wszystkie składniki. Beat dobrze do mieszania i gładkie.
Odstawić na około 15 minut.Rozgrzej gofrownicę zgodnie z instrukcją. Po rozpyleniu na gorąco sprayem do gotowania. Następnie wlać ciasto do gofrownicy i piec, aż przestanie gotować na parze.
Wyjąć po zakończeniu, gofry można przechowywać w stosie w piekarniku o małym ogniu, aż wszystkie będą made.To zrób bitą śmietanę umieść puszkę mleka kokosowego w lodówce i pozostaw na około godzinę.Następnie obróć puszkę do góry nogami i otwórz.
Wylać mleko kokosowe i zapisać. Wyjąć twardą warstwę kremu kokosowego do dużej miski. Ubij śmietanę ręcznym trzepaczem z dużą prędkością przez około 5 minut, aż stanie się puszysta i lekka.
Dodaj agawę do smaku, użyłam około 2 łyżeczek do herbaty.Złóż gofry, krem kokosowy i owoce do wyboru. Zastanów się, co miałeś na danie główne i wybierz owoce, które komplement. Użyłam melona miodowego i jagód jako jednej kombinacji i klementynki, jagody i granat jako moje drugie połączenie, oba wyglądają i smakują przepysznie z kremem kokosowym i waflem kokosowym!