Jeśli 54 grosze za porcję spada w budżecie, bezglutenowe niemożliwie łatwe Chicken ' N Broccoli Pie może być niesamowite bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 169 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jeśli masz brokuły doliny, pokrojony kurczak, ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe Niemożliwie Łatwe Ciasto Taco, Bezglutenowe Ciasto Kokosowe Niemożliwie Łatwe, oraz Bezglutenowe Ciasto Cheeseburger Niemożliwie Łatwe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Smaruj 9-calową szklaną płytkę ciasta ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W dużej misce, wymieszać brokuły, 1 szklanka sera, kurczaka i cebuli. Łyżka do talerza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Szklanki Posiekanych Daktyli (około
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszaj jajka, mleko, Bisquick mix, sól i pieprz do wymieszania.