Bezglutenowe Ciasto Z Czerwonego Aksamitu

Bezglutenowe Ciasto Z Czerwonego Aksamitu
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Bezglutenowe Red Velvet ciasto może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 370 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę sorgo, gumę ksantanową, brązową mąkę ryżową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 564 fanów. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Bezglutenowe Ciasto Z Czerwonego Aksamitu, Bezglutenowe Ciasto Z Czerwonego Aksamitu, oraz Rolada Z Czerwonego Aksamitu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 2 9-calowe okrągłe patelnie ciasto z mąki bezglutenowej. W misce, ubij razem brązową mąkę ryżową, mąkę kokosową, mąkę sorgo, skrobię z tapioki, sodę oczyszczoną, gumę ksantanową, sól i 3 łyżki kakao w proszku w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka BezglutenowaMąka Bezglutenowa
Mąka SorgoMąka Sorgo
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Mąka KokosowaMąka Kokosowa
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce do mieszania, ubić olej rzepakowy i cukier, aż dokładnie połączone, i ubić jajka w jednym na raz, aż w pełni włączone. Wymieszać z musem jabłkowym. Mieszankę mąki ubić na mokre składniki, na przemian z maślanką, w kilku dodatkach, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Pozostałą 1 łyżkę kakao w proszku wymieszać z czerwonym barwnikiem spożywczym i ekstraktem z wanilii, aby uzyskać pastę; delikatnie wymieszać z cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
4
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, około 25 minut. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia ciasta przed lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn