Bezglutenowe ciasto Mocha z wegańskim maślanym kremem kawowym

Bezglutenowe ciasto Mocha z wegańskim maślanym kremem kawowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać bezglutenowe ciasto Mocha z wegańskiej kawy Buttercream spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.38 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 746 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. 2054 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nie uwodornione skracanie, napój z mleka kokosowego, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Rich Pumpkin Coffee Cake (bezglutenowe, wegańskie, bez soi), Cranberry Orange (Blender) Coffee Cake - Bezglutenowe & Wegańskie, oraz Orzech Dacquoise z maślanym kremem kawowym (niskowęglowodanowym i bezglutenowym).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF.Linia dolnej 2 8-calowe okrągłe patelnie ciasto z pergaminem i spryskać każdy z gotowania spray.In dużą miskę do mieszania, przesiać razem mieszankę mąki, cukier, kakao w proszku, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i salt.In średniej wielkości miski, połączyć napój z mleka kokosowego, ciepłej wody, oleju, octu i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Z Mleka KokosowegoNapój Z Mleka Kokosowego
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wlać mieszaninę mąki i ubić przez 1 minutę.Równomiernie podzielić ciasto pomiędzy przygotowane Patelnie i piec przez 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach przez 5 minut, a następnie odwrócić na regał chłodzący, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Margarynę i skracanie umieścić w misce do miksowania i ubić przez 1 minute.In mała miska, rozpuścić kawę rozpuszczalną w łyżce ciepłej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Dodaj kawę, cukier puder, śmietankę do kawy i wanilię do miski i ubijaj przez dodatkowe 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Dodać kolejną łyżkę lub 2 śmietanki do kawy, w razie potrzeby, aby krem maślany do światła i fluffy.To frost, umieść jedną warstwę schłodzonego ciasta na półmisku lub podstawce do ciasta. Wierzch połową masła wygładzić na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
6
Pozostały krem należy umieścić w woreczku z końcówką star. Wyłożyć drugą warstwę ciasta i wstawić do lodówki na 30 minut. Gdy jest chłodno, zrób ganache.
7
Wymieszać chipsy czekoladowe i śmietankę do kawy w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej i podgrzewać przez 30 sekund. Mieszaj i podgrzewaj ponownie w 15 sekundowych odstępach, mieszając między nimi, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Wlać ganache na wierzch schłodzonego ciasta. Za pomocą przesuniętej szpatułki natychmiast rozłóż ganache równomiernie na górze, a następnie boki ciasta (ganache ustawia się dość szybko).
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
10
Umieść ciasto z powrotem w lodówce na kolejne 30 minut.Weź torebkę z pozostałym kremem maślanym i ułóż rozety na wierzchu ciasta, zaczynając od zewnętrznej krawędzi. W razie potrzeby posypać perłami cukierkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn