Bezglutenowe ciasto Mocha z wegańskim maślanym kremem kawowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać bezglutenowe ciasto Mocha z wegańskiej kawy Buttercream spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.38 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 746 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. 2054 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nie uwodornione skracanie, napój z mleka kokosowego, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Rich Pumpkin Coffee Cake (bezglutenowe, wegańskie, bez soi), Cranberry Orange (Blender) Coffee Cake - Bezglutenowe & Wegańskie, oraz Orzech Dacquoise z maślanym kremem kawowym (niskowęglowodanowym i bezglutenowym).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF.Linia dolnej 2 8-calowe okrągłe patelnie ciasto z pergaminem i spryskać każdy z gotowania spray.In dużą miskę do mieszania, przesiać razem mieszankę mąki, cukier, kakao w proszku, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i salt.In średniej wielkości miski, połączyć napój z mleka kokosowego, ciepłej wody, oleju, octu i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Z Mleka Kokosowego
Groch Fioletowy
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Papier Ryżowy
Mieszanka Mąki
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Naturalna Mieszanka Do Ciast
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wlać mieszaninę mąki i ubić przez 1 minutę.Równomiernie podzielić ciasto pomiędzy przygotowane Patelnie i piec przez 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach przez 5 minut, a następnie odwrócić na regał chłodzący, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Margarynę i skracanie umieścić w misce do miksowania i ubić przez 1 minute.In mała miska, rozpuścić kawę rozpuszczalną w łyżce ciepłej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
Szklanki Posiekanych Daktyli (około
¼ Czubatej Szklanki Mąki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
4
Dodaj kawę, cukier puder, śmietankę do kawy i wanilię do miski i ubijaj przez dodatkowe 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Do Kawy
żółty Owocowy Roll-up
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
5
Dodać kolejną łyżkę lub 2 śmietanki do kawy, w razie potrzeby, aby krem maślany do światła i fluffy.To frost, umieść jedną warstwę schłodzonego ciasta na półmisku lub podstawce do ciasta. Wierzch połową masła wygładzić na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Do Kawy
6
Pozostały krem należy umieścić w woreczku z końcówką star. Wyłożyć drugą warstwę ciasta i wstawić do lodówki na 30 minut. Gdy jest chłodno, zrób ganache.
7
Wymieszać chipsy czekoladowe i śmietankę do kawy w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej i podgrzewać przez 30 sekund. Mieszaj i podgrzewaj ponownie w 15 sekundowych odstępach, mieszając między nimi, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
śmietanka Do Kawy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Wlać ganache na wierzch schłodzonego ciasta. Za pomocą przesuniętej szpatułki natychmiast rozłóż ganache równomiernie na górze, a następnie boki ciasta (ganache ustawia się dość szybko).
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
10
Umieść ciasto z powrotem w lodówce na kolejne 30 minut.Weź torebkę z pozostałym kremem maślanym i ułóż rozety na wierzchu ciasta, zaczynając od zewnętrznej krawędzi. W razie potrzeby posypać perłami cukierkowymi.