Bezglutenowe Ciasto Kawowe Bisquick ™ Cinnamon Struesel
Bezglutenowe ciasto kawowe Bisquick ™ Cinnamon Struesel może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 212 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto dyniowe z cynamonem Struesel, Ciasto kawowe bezglutenowe-Truskawkowe lub cynamonowe, oraz Cinnamon Roll Coffee Cake-Low Carb i bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 9-calowy okrągły lub kwadratowy patelni z gotowania sprayu. W małej misce, wymieszać 1/3 szklanki Bisquick mix, brązowy cukier i cynamon.
Pokroić na maśle, za pomocą blendera lub widelca do ciasta, aż mieszanina będzie krucha; odstawić.
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki ciasta kawowego do wymieszania.
Rozprowadzić na patelni; posypać polewą.
Piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru. Przechowywać szczelnie przykryty.