Bezglutenowe ciasto Café au Lait

Bezglutenowe ciasto Café au Lait
Bezglutenowe Café Au Lait ciasto może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 75 centów za porcję. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jaj, bita mleczna polewa czekoladowa, Devil ' s Food Cake mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Bezglutenowe ciasto Café au Lait, Café au Lait Cake, oraz Café au Lait Angel Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (lub325 dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar dno tylko 8-calowy lub 9-calowy Okrągły patelni ze skróceniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Rozpuścić 1 łyżkę kawy w 1 szklance wody. W dużej misce, beat mieszanki kawy, ciasto mix, masło i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski stale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Piec 8-calowy lub 9-calowy patelni 43 do 48 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Fajne 10 minut. Uruchom nóż po stronie patelni, aby poluzować ciasto; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Rozpuścić 2 łyżeczki kawy w 1 łyżce chłodnej wody. Wymieszać 2 łyżeczki mieszanki kawy w lukier. W średniej misce, wymieszać ubitą polewę i pozostałą mieszaninę kawy; delikatnie wymieszać w 1/4 szklanki mieszaniny lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Ciasto przeciąć na pół poziomo.
7
Umieść 1 warstwę ciasta, pokrój bok do góry,na talerzu do serwowania.
8
Rozłóż połową ubitej mieszaniny topping (około 3/4 szklanki) w granicach 1/4 cala od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
9
Ułożyć drugą warstwę ciasta, przyciąć bok w dół, na górze. Strona mróz i wierzch ciasta z lukrem. Rura pozostała ubitą mieszaninę topping wokół góry ciasta. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
10
Udekoruj wierzch ciasta ziarnami espresso. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna EspressoZiarna Espresso
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn