Bezglutenowe Ciasto Anielskie

Bezglutenowe ciasto Anielskie może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 3% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka skrobi kukurydzianej, śmietany z kamienia nazębnego, owoców i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na łyżeczkę 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Angel Food Cake (Bezglutenowe), Bezglutenowe Ciasto Anielskie, oraz Bezglutenowe Ciasto Anielskie podobnych receptur.
Instrukcje
Białka umieścić w dużej misce; odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej. Przesiać 3/4 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą, mąki i skrobię ziemniaczaną razem dwa razy; odstawić.
Dodać krem z kamienia nazębnego, soli i wanilii do białek; ubić na średniej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą. Stopniowo dodawać pozostały cukier, około 2 łyżki na raz, ubijając na wysoki, aż sztywne szczyty tworzą. Stopniowo składać w mieszaninie mąki, około 1/2 szklanki na raz.
Delikatnie łyżeczką do niezaspokojonego 10-in. patelnia do rur.
Przetnij ciasto nożem, aby usunąć kieszenie powietrzne.
Piec na najniższym stojaku piekarnika w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu lekko zrumienienia i wyschnięcia całego blatu. Natychmiast odwrócić patelnię; ostudzić całkowicie, około 1 godziny.
Uruchom nóż wokół bocznej i środkowej rurki patelni.
Ciasto wyjąć na talerz. W razie potrzeby dodać świeże owoce.