Bezglutenowe Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami
Bezglutenowy ananas do góry nogami ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. Ten przepis służy 9 i kosztuje 76 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brązowego cukru, wanilii, syropu kukurydzianego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto ananasowe do góry nogami-niskowęglowodanowe i bezglutenowe, Bezglutenowe Karmelizowane Ciasto Ananasowe, oraz Bezglutenowy Ananas Wiśnia Do Góry Nogami Wywrotka Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 9-calowej kwadratowej patelni, roztopić 1/4 szklanki masła w piekarniku. Wymieszać z brązowym cukrem i syropem kukurydzianym; rozprowadzić równomiernie na patelni. Ułóż plastry ananasa na brązowej mieszance cukru.
Na środku każdego kawałka ananasa umieść wiśnię.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, 1/2 szklanki masła, woda, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać ciasto na ananasa i wiśnie.
Piec 38 do 43 minut lub aż powierzchnia jest złoty brąz i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty. Natychmiast uruchom nóż wokół boku patelni, aby stracić ciasto.
Umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na patelni; obróć płytę i patelnię. Pozostaw patelnię nad ciastem 5 minut, aby brązowa polewa cukrowa mogła mżeć nad ciastem.
Wyjąć patelnię; ostudzić 30 minut.
Podawać na ciepło lub chłodno. Przechowywać w lodówce.