Bezglutenowe Bułeczki Z Dyni

Bezglutenowe Bułeczki Z Dyni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać bezglutenowe bułeczki z dyni spróbować. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, masło, guma ksantanowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bezglutenowe bułeczki z dyni, Bezglutenowe Bułeczki Z Dyni, oraz Bezglutenowe Dyni Czekolada Rodzynki Bułeczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. Linia obramowana blachą do pieczenia z pergaminem. W dużej misce, ubić razem mąkę z prosa, mąka sorgo, mąka z białego ryżu, cukier granulowany, proszek do pieczenia, sól, guma ksantanowa, cynamon, gałka muszkatołowa, goździki i imbir. Używając rąk lub foremki do ciast, pokrój masło na suche składniki, aż nie pozostaną żadne duże kawałki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
Mąka SorgoMąka Sorgo
Mąka Z ProsaMąka Z Prosa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Mieszanina powinna przypominać grubą mączkę kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
3
W małej misce, ubij razem puree z dyni, pół na pół i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodaj do suchych składników. Mieszaj, aż uformuje się mokre ciasto. Obrócić ciasto na przygotowanym arkuszu. Spryskaj lekko wierzch ciasta nieprzywierającym sprayem do gotowania. Używając rąk, wklep ciasto w okrąg o grubości około 1/2 cala. Użyj ostrego noża i pokrój ciasto na 8 lub 12 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Piec na złoty kolor, o 18 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjąć patelnię z piekarnika. Szybko wyciąć kliny ponownie. Czasami sklejają się podczas pieczenia. Pozostawić bułeczki do ostygnięcia na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przygotować glazurę waniliową wymieszać cukier puder, pół na pół i wanilię razem w małej misce. Glazura powinna płynąć łatwo z łyżki. Jeśli nie dodać dodatkową łyżeczkę pół na pół do glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Pół Na PółPół Na Pół
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Umieść stojak chłodzący drut na kawałku papieru pergaminowego. Łyżka glazury równomiernie na schłodzone bułeczki. Pozostawić do glazury do stwardnienia. Przygotuj glazurę z dyni. W małej misce, wymieszać cukier puder, puree z dyni, pół na pół, cynamon, gałka muszkatołowa, imbir, i goździki. Glazura powinna być gruba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Pół Na PółPół Na Pół
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Przenieść glazurę do worka rurowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
10
Mżawka glazury na każdej bułce. Jeśli nie masz worka rurowego, umieść glazurę w plastikowej torbie na kanapki i przeciąć jeden z rogów, aby zrobić worek lub cienką glazurę z pół na pół i mżawka z widelca na bułeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn