Bezglutenowe Bisquick™ Snickerdoodles
Bezglutenowe Bisquick™ Snickerdoodles jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie deser. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten przepis służy 30. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Bezglutenowe Bisquick™ Snickerdoodles, Bezglutenowa Mieszanka Bisquick, oraz Domowe Bezglutenowe Bisquick.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w dużej misce, wymieszać jajka, 1 szklanka cukru, masło i skrócenie. Mieszać w Bisquick wymieszać, aż ciasto formy.
W małej misce, wymieszać pozostałe 1/4 szklanki cukru i cynamonu. Kształt ciasta na 1 1/4-calowe kulki. (Jeśli ciasto wydaje się zbyt miękkie, aby uformować kulki, włóż ciasto do zamrażarki na 10 do 15 minut.)
Zwijaj kulki w mieszance cukrowo-cynamonowej; umieść 2 cale od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec 10 do 12 minut lub do zestawu. Natychmiast usuń z arkuszy ciastek do regałów chłodzących.