Bezglutenowe Białe Ciasto

Bezglutenowe Białe Ciasto
Bezglutenowe białe ciasto może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 10 porcji z 702 kalorii, 12g białka, oraz 21g tłuszczu każdy. Za $1.03 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, skrobi ziemniaczanej, białek jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezglutenowe Białe Ciasto Z Włoskim Kremem Bezowym, Ciasto Kokosowe, Z Białą Czekoladą I Orzechami Pekan - Niskowęglowodanowe / Bezglutenowe, oraz Bezglutenowe ciasto Cranberry Clementine z ganache z białej czekolady dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połóż natłuszczony pergamin na dwie 9-calowe Formy do ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1
Wymieszaj mąkę, psyllium, proszek do pieczenia i sól. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Mieszanie mokrych składników: wymieszaj mleko i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1
Włóż masło do miski miksera stojącego. Wiruj masło, aż rozłoży się w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3
Wymieszaj masło i cukier razem, aż cukier całkowicie zniknie w maśle i stanie się kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Wykończenie ciasta: gdy mikser Stojący pracuje na niskim poziomie, dodaj 1/3 suchych składników. Gdy mąka nie jest widoczna, dodaj 1/2 mleka. Powtórz, kończąc na ostatnim z suchych składników. Ostrożnie zeskrob ciasto do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ubij białka: Wyczyść miskę miksera stojącego i dokładnie wysusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj białka. Włącz mikser stojący z włączoną nasadką do trzepaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego do białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8
Pozwól mikserowi stojącemu działać, aż białka staną się białe i zaczną gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
9
Wlej cukier i kontynuuj ubijanie białek, aż osiągną miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Wlej 1/3 białek do ciasta. Powoli, z pewnymi pociągnięciami, użyj gumowej szpatułki, aby włożyć białka do ciasta. Gdy nie ma widocznych śladów białek, wlej kolejną 1/3 białek. Kontynuuj to, aż ciasto będzie puszyste i zwiększy swoją objętość. Dodaj ostatni i przestań mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1
Wlej ciasto równo do 2 foremek do ciasta. Wsuń je do piekarnika i piecz, aż wierzch ciast będzie lekko atletyczny, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 30 do 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pozwól ciastom ostygnąć na patelni. Przesuń nożem do masła po krawędziach foremek do ciasta, aby poluzować ciasto. Ostrożnie obróć ciastka na stojaki chłodzące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelkiCzekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wlej wszystkie mąki do dużego pojemnika. (Sklepy z artykułami restauracyjnymi sprzedają duże plastikowe pojemniki, które dobrze pasują do tego celu. Możesz również użyć dużego szklanego słoika.) Wstrząsnąć i wstrząsnąć i wstrząsnąć mocniej, aż wszystkie mąki staną się jednym kolorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn