Bezglutenowe, Bezmleczne Ciasteczka Kokosowe

Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać bezglutenowe, bezmleczne ciasteczka Kokosowe spróbować. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz kakao w proszku, sól, olej kokosowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), oraz Ciasto Kokosowe Bez Skorupki Bez Cukru {Bez Nabiału, Bezglutenowe I O Niskiej Zawartości Węglowodanów}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Wymieszać mąkę ryżową, biały cukier, kakao w proszku, brązowy cukier, sól, i proszek do pieczenia razem w dużej misce; dodać mleko kokosowe, mus jabłkowy, płatkowane kokosowe, i olej kokosowy. Zmiksować mieszaninę, aż zgęstnieje do ciasta; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Góra wyschnie, a krawędzie zaczną odrywać się od boków patelni, około 30 minut. Schłodzić około 10 minut przed cięciem na kwadraty.