Bezglutenowe Batony Z Ciasteczkami Czekoladowymi
Bezglutenowe batony z ciasteczkami czekoladowymi mogą być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 36. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kokos, orzechy włoskie, ciasto czekoladowe chip cookie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe Rumiane Masło Czekolada Chip Ciastka Batony, Batoniki z ciasta czekoladowego (paleo, bezglutenowe, bez ziarna), oraz 7 Warstw Płatki Owsiane Czekolada Chip Ciastka Batony.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. łyżka ciasta ciastkarskiego w natłuszczonej lub rozpylonej patelni 13x9 cali; naciśnij równomiernie na dnie patelni.
Skondensowane mleko skropić równomiernie na częściowo upieczoną skórkę.
Posypać pozostałymi składnikami.
Piec 25 do 30 minut dłużej lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Moscato Dasti, Port, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Moscato d ' Asti są doskonałym wyborem dla czekoladowych ciasteczek. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.