Bezglutenowe balsamiczne-marynowane Tofu z ziołami i smażonym szpinakiem

Bezglutenowe balsamiczne-marynowane Tofu z ziołami i smażonym szpinakiem
Bezglutenowe balsamiczne-marynowane Tofu z ziołami i smażony szpinak może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.04 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Mieszanka tymianku, czosnek, extra-firm tofu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Salsa z awokado z balsamiczną sałatką ze szpinaku (Cała 30, bezglutenowa, paleo), Pieczeń Z Indyka Tofu (Bezglutenowa, Bezmleczna ,Bez Jajek, Wegańska), oraz Malfatti bezglutenowe (pierogi ze szpinakiem i ricottą) w sosie pomidorowym (bezglutenowe, wegetariańskie).
TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn