Bezglutenowe babeczki z masłem orzechowym z polewą czekoladową

Przepis bezglutenowe babeczki z masłem orzechowym z polewą czekoladową jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, masło, czekolada do pieczenia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Healthy Chunky Monkey Cakeâ € / aka Peanut Butter Banana Cake with Chocolate Peanut Butter Frosting! (bez cukru, wysokiej zawartości białka i glutenu), Ciasto bananowe czekoladowe z lukrem z masłem orzechowym-bezglutenowe, bezmleczne, bez soi, oraz Zdrowe ciasto czekoladowe z lukrem z masła orzechowego (bez cukru, o niskiej zawartości węglowodanów, wysokiej zawartości białka, bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° na błyszczącą aluminiową patelnię,325 na ciemną patelnię nieprzywierającą.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek lub miseczek do smaru ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
W średniej misce wymieszać mieszankę mąki, proszek do pieczenia, gumę ksantanową i sól; odstawić.
W dużej misce, beat cukier granulowany, 1/3 szklanki zmiękczonego masła, masło orzechowe i 1 łyżeczka wanilii na średniej prędkości o 3 protokół lub do światła i puszyste.
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc na średniej prędkości 1 minutę po każdym dodaniu. Przy niskiej prędkości, ubić w suchej mieszance składników na przemian z 1/2 szklanki mleka, zaczynając i kończąc na suchej mieszance. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin. Gładkie wierzchołki ciasta w filiżankach z mokrymi palcami.
Piec 20 do 24 minut lub aż wykałaczka włożona do środka cupcake wychodzi czysty. Schłodzić 5 minut na patelni; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić przed lukrem, około 30 minut.
Aby polewa czekoladowa, w średniej misce, ubić 3 łyżki zmiękczonego masła i czekolady, aż do wymieszania.
Dodać cukier puder, 1/2 łyżeczki wanilii i tyle mleka, aż będzie gładka i do smarowania.