Bezglutenowe babeczki czekoladowo-Kardamonowe z maślanym kremem czekoladowym, cukrowymi ptasimi gniazdami i inkrustowanymi klejnotami ptasimi jajkami
Przepis bezglutenowe babeczki czekoladowo-Kardamonowe z maślanym kremem czekoladowym, cukrowymi ptasimi gniazdami i inkrustowanymi klejnotami ptasimi jajami może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 55 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 446 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 50 i kosztuje $1.15 za porcję. Mieszanka masła, soda oczyszczona, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ptasie gniazda III, Ptasie Gniazda, oraz Butterscotch Bird Nests dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: duża trzepaczka z 1-calowym wyjmowanym od końca nożycami do drutu.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia mini cupcake patelnie z 48 mini Cupcake wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Czekoladę rozpuścić we wrzącej wodzie. W małej misce ubijamy białka, aż będą spienione i sztywne, ale nie suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Dodać 1/2 szklanki cukru i ubić do sztywności, ale nie suche. Odstawić. W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło śmietankowe z pozostałym 1 1/2 szklanki cukru i wanilii na średniej prędkości, aż będzie puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-o
5
Dodać żółtka i dobrze ubić. Zmiksować w roztopionej czekoladzie. W dużej misce przesiać mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Na przemian dodając mieszaninę mąki i maślanki do mieszaniny czekolady, ubijając po każdym dodaniu, aż będzie gładka. Złożyć w czekoladzie-Ganache kardamon. Złóż w ubitych białych. Napełnij wkładki cupcake w połowie i piec przez 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Pokroić Na Kawałki
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
Cukierki Peachie-o
6
Aby złożyć: gdy babeczki są chłodne w dotyku, przygotuj torebkę z ciastem wyposażoną w dużą okrągłą końcówkę. Napełnij torebkę kremem czekoladowym i wyłóż wierzchy każdej mini babeczki, utrzymując lukier w niskim profilu. Wierzch babeczek odkurzyć proszkiem kakaowym.
Na każdym cieście umieść Spun Sugar Bird ' s Nest. Ostrożnie obrać inkrustowane klejnotem Ptasie jajo z silikonowej maty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Umieść jajko w każdym gnieździe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
9
Zmiażdżyć kardamon w młynku do przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
10
Umieść czekoladę w dużej żaroodpornej misce. Krem i kardamon wymieszać na wolnym ogniu na średnim ogniu; polać czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Odstawić, nie mieszając, aż ostygnie. Zaczynając od środka i pracując na zewnątrz, mieszaj roztopioną czekoladę do kremu, aż mieszanina zostanie połączona i gładka (nie mieszaj).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne Nie
12
W średniej misce, ubić masło, aż kremowy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
13
Dodać roztopioną czekoladę i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
14
Dodaj ekstrakt z wanilii i ubijaj przez 3 minuty. Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będzie kremowy i o pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Pasek Skórki Cytrynowej
15
Zabezpiecz długą drewnianą łyżkę pod ciężką deską do krojenia na krawędzi blatu, z uchwytem skierowanym na zewnątrz i rozciągającym się nad krawędzią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
16
Umieść gazetę na podłodze bezpośrednio pod deską do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
17
W ciężkim rondlu na średnim ogniu połącz cukier i syrop kukurydziany i mieszaj, aż cukier się rozpuści. Przestań mieszać. Przymocuj termometr cukierkowy do boku patelni. Gotować, aż mieszanina zmieni blady bursztyn i zarejestruje 340 stopni F (hard-crack stage) na termometrze cukierków. Przygotowaną trzepaczkę zanurzyć w karmelu. Trzymając trzepaczkę około 2 stóp nad rączką łyżki, obracaj karmelem w tę i z powrotem jak wahadło w długich łukach, pozwalając nitkom opadać na rączkę.
Odciąć mały plasterek z końca torebki z ciastem(jeśli czekolada się wyczerpie, aby szybko pozostawić ją na dłużej). Narysuj owalne jajko nie większe niż 1/4 cala. Jak tylko narysujesz kształt, posyp go asortymentem kryształowych cukrów, układając je na wierzchu i obok siebie. (Ułatw to, umieszczając cukry w małych ramekinach, dzięki czemu można łatwo uzyskać pożądany kolor.)