Bezglutenowe babeczki czekoladowo-Kardamonowe z maślanym kremem czekoladowym, cukrowymi ptasimi gniazdami i inkrustowanymi klejnotami ptasimi jajkami

Bezglutenowe babeczki czekoladowo-Kardamonowe z maślanym kremem czekoladowym, cukrowymi ptasimi gniazdami i inkrustowanymi klejnotami ptasimi jajkami
Przepis bezglutenowe babeczki czekoladowo-Kardamonowe z maślanym kremem czekoladowym, cukrowymi ptasimi gniazdami i inkrustowanymi klejnotami ptasimi jajami może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 55 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 446 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 50 i kosztuje $1.15 za porcję. Mieszanka masła, soda oczyszczona, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ptasie gniazda III, Ptasie Gniazda, oraz Butterscotch Bird Nests dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: duża trzepaczka z 1-calowym wyjmowanym od końca nożycami do drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia mini cupcake patelnie z 48 mini Cupcake wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Czekoladę rozpuścić we wrzącej wodzie. W małej misce ubijamy białka, aż będą spienione i sztywne, ale nie suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Dodać 1/2 szklanki cukru i ubić do sztywności, ale nie suche. Odstawić. W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło śmietankowe z pozostałym 1 1/2 szklanki cukru i wanilii na średniej prędkości, aż będzie puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać żółtka i dobrze ubić. Zmiksować w roztopionej czekoladzie. W dużej misce przesiać mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Na przemian dodając mieszaninę mąki i maślanki do mieszaniny czekolady, ubijając po każdym dodaniu, aż będzie gładka. Złożyć w czekoladzie-Ganache kardamon. Złóż w ubitych białych. Napełnij wkładki cupcake w połowie i piec przez 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka RyżowaMąka Ryżowa
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Aby złożyć: gdy babeczki są chłodne w dotyku, przygotuj torebkę z ciastem wyposażoną w dużą okrągłą końcówkę. Napełnij torebkę kremem czekoladowym i wyłóż wierzchy każdej mini babeczki, utrzymując lukier w niskim profilu. Wierzch babeczek odkurzyć proszkiem kakaowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
7
Na każdym cieście umieść Spun Sugar Bird ' s Nest. Ostrożnie obrać inkrustowane klejnotem Ptasie jajo z silikonowej maty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Umieść jajko w każdym gnieździe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
9
Zmiażdżyć kardamon w młynku do przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
10
Umieść czekoladę w dużej żaroodpornej misce. Krem i kardamon wymieszać na wolnym ogniu na średnim ogniu; polać czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Odstawić, nie mieszając, aż ostygnie. Zaczynając od środka i pracując na zewnątrz, mieszaj roztopioną czekoladę do kremu, aż mieszanina zostanie połączona i gładka (nie mieszaj).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
12
W średniej misce, ubić masło, aż kremowy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Dodać roztopioną czekoladę i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
14
Dodaj ekstrakt z wanilii i ubijaj przez 3 minuty. Stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będzie kremowy i o pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
15
Zabezpiecz długą drewnianą łyżkę pod ciężką deską do krojenia na krawędzi blatu, z uchwytem skierowanym na zewnątrz i rozciągającym się nad krawędzią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
16
Umieść gazetę na podłodze bezpośrednio pod deską do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
17
W ciężkim rondlu na średnim ogniu połącz cukier i syrop kukurydziany i mieszaj, aż cukier się rozpuści. Przestań mieszać. Przymocuj termometr cukierkowy do boku patelni. Gotować, aż mieszanina zmieni blady bursztyn i zarejestruje 340 stopni F (hard-crack stage) na termometrze cukierków. Przygotowaną trzepaczkę zanurzyć w karmelu. Trzymając trzepaczkę około 2 stóp nad rączką łyżki, obracaj karmelem w tę i z powrotem jak wahadło w długich łukach, pozwalając nitkom opadać na rączkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
18
Odstawić do momentu aż będzie gotowy do użycia. Delikatnie Zbierz pasma w kulkę, kształtując gniazda palcami, o średnicy około 1 cala.
19
Rozgrzać białą czekoladę na podwójnym kotle, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
20
Zdjąć z ognia. Gdy czekolada zacznie ostygać, przenieś ją do torebki z ciastem i zwiąż górną część torebki za pomocą twist tie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
21
Wyłożyć blachę do pieczenia matą silikonową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
22
Odciąć mały plasterek z końca torebki z ciastem(jeśli czekolada się wyczerpie, aby szybko pozostawić ją na dłużej). Narysuj owalne jajko nie większe niż 1/4 cala. Jak tylko narysujesz kształt, posyp go asortymentem kryształowych cukrów, układając je na wierzchu i obok siebie. (Ułatw to, umieszczając cukry w małych ramekinach, dzięki czemu można łatwo uzyskać pożądany kolor.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
23
Umieść jajka w lodówce, aby ustawić na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana słodko-gorzka czekolada (zalecane: Callebaut)posiekana słodko-gorzka czekolada (zalecane: Callebaut)113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegorzka czekolada (polecane: Callebaut)gorzka czekolada (polecane: Callebaut)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreostrąki kardamonu, rozgniatanestrąki kardamonu, rozgniatane454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebiała czekolada formowanie czekoladybiała czekolada formowanie czekolady8871 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier cukierniczy przesianycukier cukierniczy przesiany791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukierposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukier22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy6Słodzone mleko skondensowane (preferowana marka Eagle)Słodzone mleko skondensowane (preferowana marka Eagle)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka ryżowa (zalecane: Czerwony Młyn Boba)mąka ryżowa (zalecane: Czerwony Młyn Boba)1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5321 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepółsłodka czekolada, stopiona i schłodzona do letniejpółsłodka czekolada, stopiona i schłodzona do letniej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCukier Drobny, podzielonyCukier Drobny, podzielony2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(2 Laski) niesolone masło, zmiękczone(2 Laski) niesolone masło, zmiękczone7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(6 patyczków) niesolone masło, zmiękczone(6 patyczków) niesolone masło, zmiękczone11 łyżka suszonego oreganonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski50krewetki i żyłkiRóżne cukry krystaliczne barwione warzywamiRóżne cukry krystaliczne barwione warzywami1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewrząca wodawrząca woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia4
Magazyn