Bezglutenowa, wegańska tarta gruszkowo-żurawinowa

Bezglutenowa, wegańska tarta gruszkowo-żurawinowa
Bezglutenowa, wegańska tarta gruszkowo-żurawinowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 262 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mąkę orkiszową, proszek maranta, ale gruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to No Bake Peanut Butter & Jelly Tart ( Bezglutenowy, Bez Ziarna, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie), Kruszonka Jeżyno-Gruszkowa (Wegańska, Bezglutenowa,Bez Orzechów), oraz Tarta Z Pieczonych Warzyw (Bezglutenowa, Bezmleczna, Wegańska).
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn