Bezglutenowa wegańska Focaccia

Bezglutenowa wegańska Focaccia
Przepis bezglutenowe wegańskie Focaccian jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 608 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę z prosa, brązową mąkę ryżową, drożdże instant i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), Pieczone Chipotle słodkie ziemniaki i cukinia placki (wegańskie, bezglutenowe) z domowej pikantnej musztardy miodowej (bezglutenowe z opcją wegańską), oraz Chleb z pomidorów wiśniowych, oliwek i tymianku Focaccia (bezglutenowy i zbożowy) dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Magazyn