Bezglutenowa Sałatka z dzikiego ryżu z kurkami, wiśniami i śmietaną nerkowca
Bezglutenowa Sałatka z dzikiego ryżu z kurkami, wiśniami i śmietaną nerkowca może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz drobno pokrojoną w kostkę szalotkę, sól, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Dzikiego Ryżu Z Kurkami, Wiśniami I Nerkowcami, Więc, Sałatka ryżowa z orzechami, ciecierzycą i wiśniami, oraz Bezglutenowe Ciasteczka Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.
W robocie kuchennym umieść odsączone orzechy nerkowca, sól i sok z cytryny. (Lubiliśmy tę cytrynę. Jeśli chcesz bardziej zamaskować smak, używaj mniej soku z cytryny.) Przykryć; proces, wlewając 1/2 szklanki wody, aż "krem" osiągnie pożądaną konsystencję. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, aby jeszcze bardziej zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Orzechy Nerkowca
Krem
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
4
W rondlu 4-quart, miejsce dziki ryż; przykryć 6 filiżanek gorącej wody. Wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło, aż woda pozostanie w średnio twardym wrzeniu. Gotować ryż około 20 minut, obserwując, aby upewnić się, że woda nie odparowuje, aż ryż będzie miękki. (Lub zmniejszyć ogień do niskiej i gotować powoli, około 45 do 50 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
6
Odcedzić i odstawić.
7
Rozgrzać 10-calową patelnię na dużym ogniu do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodać olej. Gdy olej zawiruje na patelni, dodaj kurki i gotuj, mieszając, przez kilka chwil.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Kurkowe
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Dodać szalotki i gotować, mieszając. Wrzucić estragon i gotować około 2 minut lub aż uwalnia swój zapach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Estragon
10
Dodać wiśnie i prażone orzechy nerkowca. Gotować przez chwilę, mieszając.