Przepis bezglutenowa Sałatka z białej fasoli Północnej włoski jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 80 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, pietruszkę, liście sałaty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Bezglutenowe Białe Ciasto Z Włoskim Masłem Bezowym, Slow Cooker Northern White Bean Bacon Chowder, oraz Brownies Z Białej Fasoli (Bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej szklanej lub plastikowej misce dokładnie wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do mieszania smaków. Tuż przed podaniem łyżkę na sałatę, używając łyżki szczelinowej.