Bezglutenowa Pieczona Pizza Pomidorowa
Przepis bezglutenowe pieczone Pizza pomidorowa może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny. Na 6,27 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 733 kalorie, 25g białka, oraz 41 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś skorupę pizzy, karmelizowaną cebulę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 23 powiedzieliby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pizza ze szpinakiem i pieczonym pomidorem {bezglutenowa}, Bezglutenowa pizza z pomidorami i mozzarellą, oraz Pieczarkowy i pieczony pizzan z czerwonej papryki na bezglutenowej skórce polenta.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do temperatury 425ºF. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia z pergaminem.
W dużej misce, wrzucić pomidory z obfitą mżawką oliwy z oliwek. Chcesz, aby pomidory błyszczały oliwą z oliwek, ale nie przemoczone.
Posypać lekko koszerną solą i wrzucić do herbu.
Rozłóż pomidory na przygotowanej blasze do pieczenia. Pieczemy, aż pomidory zmiękną; krawędzie powinny być ciemnobrązowe z czarnymi plamkami. (Czas pieczenia zależy od pomidorów. Sprawdź je po 20 minutach.)
Pomidory wyjąć z piekarnika. Zostaw włączony piekarnik. Używając dużej szpatułki, zeskrobuj pomidory do małej miski.
Jeśli nie umyłeś ciasta oliwą z oliwek, zanim pozwolisz mu wzrosnąć, zrób to teraz.
Piec skórki przez 15 do 18 minut, aż lekko złoty kolor.
Wyjąć z piekarnika i umieścić na stojaku z drutu. Zostaw włączony piekarnik.
Top skorupę z karmelizowanej cebuli, pomidory, karczochy serca, i mozzarella.
Zwróć pizzę do piekarnika.
Piec, aż ser się roztopi i bąbelkami. Świeża mozzarella nie bardzo brązowy; po 5 minutach sprawdzić pizzę. Jeśli ser jest topiony, to jest zrobione. Jeśli nie, piec trochę dłużej.
Wyjmij z piekarnika i wróć do stojaka z drutu. Pozostawić do ostygnięcia na 5 minut przed podaniem.