Bezglutenowa Margarita Miodowo-Cytrynowa

Bezglutenowa Margarita Miodowo-Cytrynowa
Bezglutenowy miód cytrynowy Margarita może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz blanco tequilę, sok z cytryny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bezglutenowy chleb cytrynowy z polewą miodowo-cytrynową, Bezglutenowe kiwi, cytryna i miód bez pieczenia serniki, oraz Pieczone Chipotle słodkie ziemniaki i cukinia placki (wegańskie, bezglutenowe) z domowej pikantnej musztardy miodowej (bezglutenowe z opcją wegańską) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić syrop miodowy, wymieszaj miód i gorącą wodę. Daje 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
SyropSyrop
WodaWoda
2
Aby zrobić Margaritę, dodaj 1/2 oz syropu miodowego, tequilę, likier o smaku pomarańczowym i sok z cytryny do shakera koktajlowego. Napełnij shaker lodem; przykryj i energicznie wstrząśnij. Przelej do kieliszka koktajlowego wypełnionego świeżym lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
LikierLikier
TequilaTequila
PomarańczowyPomarańczowy
MiódMiód
SyropSyrop
LódLód
3
Dekoruj plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn