Beza z brzoskwiniami i jeżynami

Beza z brzoskwiniami i jeżynami
Beza z brzoskwiniami i jeżynami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, brzoskwinie, mielone pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Placek z serem śmietankowym z brzoskwiniami i jeżynami, Napoleony Bezowe Z Lodami Limonkowymi I Jeżynami, oraz Brzoskwinie i bezy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Przykryć blachę do pieczenia pergaminem. Narysuj 6 (4-calowych) kółek na papierze. Przewróć papier; zabezpiecz taśmą maskującą. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Białka ubić z dużą prędkością miksera do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. (Nie podbierać.) Fold in pecans. Masę jajeczną podzielić równomiernie na 6 narysowanych kółek; za pomocą tylnej części łyżki rozprowadzić masę z białka na kółkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Piec w temperaturze 275 przez 2 godziny lub do wyschnięcia. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy do ostygnięcia w zamkniętym piekarniku co najmniej 12 godzin. Ostrożnie usunąć bezy z papieru; odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Połączyć brzoskwinie i 1/4 szklanki cukru; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Odstawić na 30 minut.
7
W rondlu wymieszać 1/4 szklanki cukru, maliny, wodę i sok z cytryny; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
8
Zdjąć z ognia.
9
Mieszankę malin umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej masy. Odcedzić pured mieszaninę przez sito, odrzucając nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
10
Ochłoń.
11
Łyżka 1/4 szklanki sosu malinowego na każdym z 6 talerzy deserowych, a wierzch z bezami. Ułożyć 2/3 szklanki mieszanki brzoskwiniowej i 1/3 szklanki jeżyn w każdej bezie; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn