Beza z brzoskwiniami i jeżynami
Beza z brzoskwiniami i jeżynami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, brzoskwinie, mielone pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Placek z serem śmietankowym z brzoskwiniami i jeżynami, Napoleony Bezowe Z Lodami Limonkowymi I Jeżynami, oraz Brzoskwinie i bezy.
Instrukcje
Przykryć blachę do pieczenia pergaminem. Narysuj 6 (4-calowych) kółek na papierze. Przewróć papier; zabezpiecz taśmą maskującą. Odstawić.
Białka ubić z dużą prędkością miksera do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. (Nie podbierać.) Fold in pecans. Masę jajeczną podzielić równomiernie na 6 narysowanych kółek; za pomocą tylnej części łyżki rozprowadzić masę z białka na kółkach.
Piec w temperaturze 275 przez 2 godziny lub do wyschnięcia. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy do ostygnięcia w zamkniętym piekarniku co najmniej 12 godzin. Ostrożnie usunąć bezy z papieru; odstawić na bok.
Połączyć brzoskwinie i 1/4 szklanki cukru; dobrze wymieszać.
W rondlu wymieszać 1/4 szklanki cukru, maliny, wodę i sok z cytryny; doprowadzić do wrzenia.
Mieszankę malin umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej masy. Odcedzić pured mieszaninę przez sito, odrzucając nasiona.
Łyżka 1/4 szklanki sosu malinowego na każdym z 6 talerzy deserowych, a wierzch z bezami. Ułożyć 2/3 szklanki mieszanki brzoskwiniowej i 1/3 szklanki jeżyn w każdej bezie; podawać natychmiast.