Bez winy odpust domowej roboty wegańskiej dyni nog
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka rumu, mielone goździki, kostki lodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis od Go Dairy Free ma 16 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bez Winy, Bez Nabiału Wegańskie Trufle Czekoladowe, Pieczone Chipotle słodkie ziemniaki i cukinia placki (wegańskie, bezglutenowe) z domowej pikantnej musztardy miodowej (bezglutenowe z opcją wegańską), oraz Zdrowa domowa Nutella [redukcja tłuszczu, bez cukru, bez nabiału i wegańskie!] dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokruszyć tofu do blendera.
Dodaj mleko, dynię, cukier, cynamon, goździki i sól. Zmiksować na gładką masę.
Dodaj śmietanę, opcjonalny rum (jeśli używasz), wanilię i kostki lodu.Zmiksować do uzyskania gładkiej piany i zgęstnienia.
Podawać natychmiast w małych szklankach lub filiżankach, przyozdabiając startą gałką muszkatołową i laską cynamonu.