Bez pieczenia Sernik pomarańczowy z prażonymi migdałami
No Bake Sernik pomarańczowy z prażonymi migdałami jest bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pępek pomarańczowy, ciasteczka masło, aby 1½ szklanki okruchy, żelatyna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kompot z pomarańczy i Kiwi z prażonymi migdałami, Fasolka szparagowa o zapachu pomarańczy z prażonymi migdałami, oraz Tarta z gorzkiej czekolady i pomarańczy z prażonymi migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Skorupa: lekko Spryskaj dno i boki 9-calowej formy sprężynowej nieprzywierającym sprayem do gotowania. Drobno posiekać filiżankę migdałów, odstawić.
Umieść ciasteczka w zamykanej plastikowej torbie i zmiażdż je na drobne okruchy, przewracając je wałkiem do ciasta.
Przenieść okruchy do dużej miski i wymieszać w posiekanych orzechów, cynamon i masło. Naciśnij okruchy w równej warstwie na dno patelni. Top skorupy z 1/4 szklanki pokrojone migdały tak, że niektóre są w skorupie, a niektóre siedzi na nim. Przechowywać w lodówce.
Posyp żelatynę sokiem pomarańczowym w małym rondlu, odstaw 1 minutę.
Podgrzewać na małym ogniu, aż żelatyna stopi się, odstawić. Ruszt 1 łyżeczka. skórkę z pomarańczy i odstawić. W misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki ubić serek śmietankowy na średniej prędkości, aż będzie gładki przez 3-5 minut. Ubij w skondensowanym mleku; po dodaniu zeskrobaj miskę. Gdy mieszanina jest gładka, wymieszaj roztopioną żelatynę i startą skórkę pomarańczy. Łyżka nadzienie na skorupie, stukając boki patelni, aby wyrównać wypełnienie. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do zestawu.
Skórkę obrać z pozostałej części pomarańczy, ułożyć na desce do krojenia i pokroić w cienkie plastry. Top ciasto z pomarańczowymi rund i pozostałej filiżanki pokrojone migdały.