Bez nabiału, bez jajek i bez cukrowego musu malinowego
Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 67 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Jeśli masz koncentrat soku jabłkowego, maliny, koncentrat soku ananasowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mus czekoladowy bez cukru niskowęglowodanowy {GIVEAWAY: nowa książka kucharska mamy bez cukru}, Bez Cukru Czekolada Masło Orzechowe Pisanki {Bez Mleka}, oraz No-Cook Bezglutenowy Bezmleczny Bezcukrowy Mus Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij szczelinę w pojemniku z tofu i ostrożnie wylej wodę.
Usuń blok tofu i ostrożnie umieść go na stosie zwykłych ręczników papierowych około 4 lub 5 arkuszy. (Można to również zrobić za pomocą czystego ręcznika kuchennego lub zwykłej myjki.) Delikatnie naciśnij tofu do ręczników papierowych, aby usunąć nadmiar wody. Możesz włączyć blok tofu i osuszyć go na ręcznikach papierowych, aby usunąć wodę. Rób to, aż stos ręczników papierowych będzie całkowicie wilgotny. Jeśli chcesz, utwórz nowy stos ręczników papierowych i powtórz. Im więcej wilgoci usuniesz, tym grubszy mus.
Miejsce tofu w robocie kuchennym i ubijać, aż będzie gładka, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Dodać maliny, koncentraty soku i maranta.Zmiksować na gładką masę.Łyżka do serwowania potraw, Przechowywać w lodówce, aż podane.