Bez Mąki Bakłażan Pizza

Bez mąki bakłażan Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 15g białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 493 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Pizza z bakłażanem, Pizza Z Bakłażanem, oraz Pizza Z Bakłażanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ułożyć bakłażany na blasze do pieczenia; lekko posmarować oliwą z oliwek.
Bakłażan piec rundy w nagrzanym piekarniku, aż gorące, o 5 protokół.
Odwróć rundy bakłażana; top z parmezanem w równej warstwie na pokrycie. Powrót bakłażan do piekarnika i piec, aż ser topi się, o 5 protokół.
Na środek każdej rundy bakłażana Wrzuć łyżkę sosu pomidorowego; na wierzch polej serem Cheddar.
Piec, aż ser cheddar jest bulgotanie, o 5 minut więcej. Doprawić solą i pieprzem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castellani Chianti Annata. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo