Bez kwaśnej śmietany wołowina Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 33 fanów. Jeśli masz masło, sól, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest dobre. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Mostek wołowy i ciasto z kwaśną śmietaną, oraz Wołowina i warzywa z kwaśną śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brązowa mielona wołowina na dużej patelni na średnim ogniu. Doprawić solą. Wymieszać z masłem, pieczarki, cebula, i czosnek; gotować, aż cebula są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Grzyby
Masło
Czosnek
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
W małej misce wymieszaj białe wino i mąkę. Wymieszać z mięsem, wraz z zupą grzybową i bulionem wołowym. Gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut, pozwalając na zagęszczenie. (Jeśli potrzebujesz więcej płynu, wymieszaj dodatkowy bulion.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Grzybowa
Bulion Wołowy
Wino Białe
Bulion
Mąka Uniwersalna
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego