Best Tuna Melt (New Jersey Diner Style)
Najlepszy tuńczyk Melt (New Jersey Diner Style) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 959 kalorii, 70g białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 179 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, majonez, chleb żytni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest super. Podobne przepisy to Diner-Style Patty Melt, Jersey Diner Sos Tzatziki, oraz Empire Diner Patty Melt.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
W misce wymieszaj tuńczyka, majonez, seler, cebulę, pietruszkę i ocet. Doprawić solą i pieprzem.
Kromki chleba żytniego ułożyć na blasze i piec 1 minutę w rozgrzanym piekarniku, aż lekko się upiecze.
Zdjąć z ognia i rozprowadzić z sałatką z tuńczyka.
Na każdym kawałku chleba ułożyć 1 plasterek sera na sałatce z tuńczykiem, warstwę z plasterkiem pomidora, a na wierzchu pozostałe plasterki sera.
Powrót warstwowy chleb do nagrzanego piekarnika i dusić 3 do 5 minut, aż ser topi się.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah