Best Pennsylvania Dutch Chicken Corn Soup

Najlepsza Pennsylvania Dutch rosół kukurydziany może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 626 kalorii. Ten przepis służy 12. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 473 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz seler, mieloną gałkę muszkatołową, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pennsylvania Dutch Chicken Pot Pie, Pennsylvania Dutch Chicken Pot Pie, oraz Pennsylvania Dutch Tea Rolls dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu połącz kurczaka, wodę, cebulę, seler, sól, gałkę muszkatołową i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować 2 godziny, dodając wodę w razie potrzeby, aż kurczak będzie bardzo miękki.
Wyjąć kurczaka z zupy. Przechowywać w lodówce kurczaka i zupy.
Kiedy tłuszcz zastygnie na powierzchni zupy, wyjąć z lodówki i usunąć tłuszcz. Pozostała zupa powinna wynosić około 2 1/2 ćwiartki.
Usuń kukurydzę z kolb, dzieląc ziarna wzdłuż ostrym nożem i skrobając kukurydzę z kolb.
Zupę i kukurydzę połączyć w dużym garnku na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż kukurydza będzie miękka, 10 do 15 minut.
W międzyczasie umieść dwa jajka w małym rondlu i przykryj zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać. Odstawić.
Schłodzone mięso z kurczaka posiekać i dodać do zupy.
W średniej misce, beat pozostałych jaj do światła w Kolorze. Ubić w mące i mleku, aż będzie gładka. Upuść ciasto przez częściowe łyżki do gorącego bulionu, aby zrobić małe (1/4 -1 / 2 cala okrągłe) pierogi. Gotować, ciągle mieszając, przez 2 do 5 minut, aż pierogi utrzymają swój kształt i wypłyną na powierzchnię. Wymieszać z gotowanym jajkiem.