Best Ever Slow Cooker Włoska Pieczeń Wołowa

Best Ever Slow Cooker Włoska Pieczeń Wołowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać najlepsze kiedykolwiek powolne kuchenka włoska pieczeń wołowa spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 320 kalorii, 33g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 459 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz cebulę, pieczeń wołowa chuck, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Slow Cooker Włoska Pieczeń Wołowa, Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy, oraz Powolna Kuchenka Włoska Pieczeń.

Instrukcje

1
Włożyć pieczeń wołową do powolnej kuchenki i rozrzucić ćwiartki cebuli wokół mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wołowa ChuckPieczeń Wołowa Chuck
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wlać bulion wołowy na mięso i posypać au jus mix, włoski sos sałatkowy mix, sól, i czarny pieprz na pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski Sos Sałatkowy MixWłoski Sos Sałatkowy Mix
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Au JusAu Jus
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Przykryj kuchenkę, Ustaw na niskim poziomie i gotuj, aż mięso będzie bardzo miękkie, 6 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn