Best Ever Cilantro Corn Salsa
Najlepsza kiedykolwiek Cilantro Corn Salsa może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 196 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, kolendra, kłosy kukurydzy na kolbie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Spróbuj Cilantro Crabcakes with Dijon Corn Salsa, Kolendry Kukurydziane Z Pieczoną Salsą Z Cukinii, oraz Polędwica kolendrowo-czosnkowa z pikantną kukurydzianą salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Gotuj kukurydzę na rozgrzanym grillu, aż ziarna będą lekko zwęglone, ale nadal twarde, 3 do 5 minut na stronę, często obracając.
Odciąć ziarna z kolb, przenieść do dużej miski sałatkowej i ostudzić.
Wymieszaj pomidory, awokado, kolendrę, białą cebulę, czosnek, oliwę z oliwek i ocet z czerwonego wina; doprawić koszerną solą.