Best Backyard Burger
Przepis Best Backyard Burger jest gotowy w około 19 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 80 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól morską, cebulę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to LT Backyard Burger, Ostateczny Backyard Burger, oraz Nie Twój Przeciętny Burger Z Grilla Na Podwórku.
Instrukcje
Krok 1 Forma strony i sezon : w dużej misce do mieszania, połączyć 1 funt polędwicy mielonej z 1/4 szklanki tartej Hiszpańskiej cebuli, 1 1/2 łyżeczki sos Worcestershire i 1/4 łyżeczki koszernej lub soli morskiej. Czystymi rękami delikatnie wymieszaj, aż składniki zostaną dobrze połączone. (Praca rąk pomaga Hamburgerowi pozostać razem.) Opakowanie 1/2 szklanki miarki z wołowiną.
Usunąć i uformować w lekko spłaszczony patty o grubości około 1 cala.
Umieść hamburgery na półmisku i zmiel 1/8 łyżeczki pieprzu nad nimi. Odwróć je i zmiel kolejną 1/8 łyżeczki pieprzu na wierzchu.
Krok 2 Uruchom grilla: grill węglowy lub gazowy zdecydowanie zapewnia najlepszy smak, ale możesz również użyć patelni do grillowania. Niezależnie od metody, której używasz, zawsze zacznij od czystego grilla.
W przypadku węgla drzewnego lub twardego: Zapal węgiel lub drewno i doprowadz węgle do równomiernego czerwonego płomienia. W przypadku grilla gazowego rozgrzej grill do wysokiej temperatury i przetrzyj ruszt składanym ręcznikiem papierowym zanurzonym w oliwie z oliwek (użyj szczypiec do trzymania ręcznika papierowego). Zmniejsz płomień do średniego. Nigdy nie char hamburgera -- może tworzyć szkodliwe substancje rakotwórcze.
Umieścić hamburgery na grillu; gotować 5 minut. Flip hamburgery, przykryć grill, i kontynuować gotowanie przez kolejne 4-5 minut dla średniej doneness. (Upewnij się, że temperatura wewnętrzna osiągnie 160.) Nie naciskaj hamburgera łopatką, bo wyciśniesz aromatyczne soki (i ryzykujesz wytworzenie wyżej wymienionych substancji rakotwórczych). Dla cheeseburgerów, teraz jest czas, aby top burger z plasterkiem sera o obniżonej zawartości tłuszczu, takich jak Swiss, Muenster, lub Cheddar. Używając szczypiec lub żaroodpornej szpatułki, przenieś hamburgery na czysty talerz lub talerz.
KROK 4 DRESS ' EM UP: podczas gotowania hamburgery (lub przed rozpoczęciem), umieścić talerz przyprawy razem. Kiedy idziesz z niskotłuszczowym mięsem, musisz podnieść smak w inny sposób. Wypróbuj dodatki, takie jak cienko pokrojona cebula, pokrojone dojrzałe pomidory i świeże liście sałaty rzymskiej, z których wszystkie dodają dodatkowe składniki odżywcze. I nie zapomnij ketchup, musztarda Dijon, smakołyk, i pokrojone ogórki koperkowe. Gdy hamburgery są gotowane, umieść na dolnej połowie każdej z 4 pełnoziarnistych bułek hamburgerowych. Ubierz hamburgera, przykryj górną połowę bułki i ciesz się.