Berry Pavlovas
Berry Pavlovas może być tylko deserem, którego szukasz. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 55 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka dżemu morelowego, truskawek, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Berry Pavlovas, Berry Pavlovas, oraz Mieszany Jagodowy Pawłów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia z dużym arkuszem pergaminu.
W robocie kuchennym pulsuj cukier, aby był drobny (lub użyj ekstra drobnego cukru) i odstaw na bok. W średniej szklanej misce ubijaj białka mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż staną się spienione, nie do końca robiąc szczyty.
Dodać połowę cukru i ubijać do uzyskania sztywnych szczytów. W małej misce przesiać pozostały cukier ze skrobią kukurydzianą.
Dodać do białek wraz z wanilią i octem i blend aż włączone.
Łyżka mieszaniny na 4 stosy na przygotowanej blasze do pieczenia. Użyj łyżki, aby stworzyć studnię w każdym stosie.
Piec przez 40 minut, a następnie wyłącz piekarnik i pozostaw pavlovas w piekarniku nietkniętym na kolejne 20 minut.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
W międzyczasie ubijaj śmietanę, aż zrobi się miękka. Ostudzone pawłówki polać bitą śmietaną i truskawkami. Zrobić szybki sos, przerzedzając dżem z gorącą wodą i skropić na pawłowach.