Berry Lover ' s Delight Pie
Berry Lover ' s Delight Pie to bezmleczne deser. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką skórki z ciasta, skrobię kukurydzianą, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowy tort rozkoszy kochanka, Berry Angel Delight, oraz Sałatka Rabarbarowo-Jagodowa Delight.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. rozwiń 1 ciasto skorupa w ungreased 9-calowy szklany talerz ciasto. Naciśnij skorupę z boku i na dole. Nakłuć dno i bok skorupy widelcem.
Piec 10 do 12 minut lub do jasnobrązowego. Całkowicie schłodzić; około 35 minut.
Tymczasem wyciąć małe kształty serca z drugiej skorupy pie.
Piec je na blasze ciastek przez około 5 minut lub do złotego koloru; ostudzić. Posypać cukrem pudrem. Odstawić.
Pokrój kilka czekoladowych loków lub wiórków z boku białej czekolady; odstaw do dekoracji.
Stopić resztę paska w podwójnym kotle na płycie kuchennej lub w kuchence mikrofalowej na Medium 1 do 2 minut lub aż stanie się gładka; rozprowadzić na dnie schłodzonej skorupy ciasta. Przechowywać w lodówce 10 minut.
Umieść 3 1/2-calowy krajalnicę do ciastek na środku skorupy ciasta i otocz 2 szklankami podzielonych na pół truskawek. Napełnij środek jagodami (około 1 szklanki) do poziomu truskawek.
Pozostałe truskawki umieścić w 2-ćwiartkowym rondlu z 5 łyżkami cukru granulowanego i 1 łyżką wody.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu. Zmiażdżyć truskawki. Odcedzić sok z truskawek i umieścić około 2/3 szklanki soku z powrotem na patelni.
Wymieszać 1 łyżkę skrobi kukurydzianej z 1 łyżką wody.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszanki soku truskawkowego. Gotować na małym ogniu o 4 protokół lub aż zgęstnieje. Łyżką truskawki i przechowywać w lodówce przez 10 minut.
W międzyczasie oczyścić rondel, dodać pozostałe jagody, 5 łyżek cukru granulowanego i 1 łyżkę wody.
Podgrzej do wrzenia i zmiażdż jagody. Stosując tę samą procedurę jak w przypadku truskawek, odcedzić i powrócić do patelni z 1 łyżką skrobi kukurydzianej i 1 łyżką wody, która została wymieszana. Gotować na małym ogniu, aż zgęstnieje. Łyżka mieszanki jagodowej na jagodach.
Ciasto przechowywać w lodówce przez 2 godziny; usunąć pierścień centralny. Udekoruj ciasto serduszkami pie crust i czekoladowymi lokami lub wiórkami. Super podane z bitą śmietaną, w razie potrzeby.