Berry Lover ' s Delight Pie

Berry Lover ' s Delight Pie
Berry Lover ' s Delight Pie to bezmleczne deser. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką skórki z ciasta, skrobię kukurydzianą, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowy tort rozkoszy kochanka, Berry Angel Delight, oraz Sałatka Rabarbarowo-Jagodowa Delight.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 232°. rozwiń 1 ciasto skorupa w ungreased 9-calowy szklany talerz ciasto. Naciśnij skorupę z boku i na dole. Nakłuć dno i bok skorupy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 10 do 12 minut lub do jasnobrązowego. Całkowicie schłodzić; około 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Tymczasem wyciąć małe kształty serca z drugiej skorupy pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Piec je na blasze ciastek przez około 5 minut lub do złotego koloru; ostudzić. Posypać cukrem pudrem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Pokrój kilka czekoladowych loków lub wiórków z boku białej czekolady; odstaw do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Biała CzekoladaBiała Czekolada
6
Stopić resztę paska w podwójnym kotle na płycie kuchennej lub w kuchence mikrofalowej na Medium 1 do 2 minut lub aż stanie się gładka; rozprowadzić na dnie schłodzonej skorupy ciasta. Przechowywać w lodówce 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
MikrofalówkaMikrofalówka
PiecPiec
7
Umieść 3 1/2-calowy krajalnicę do ciastek na środku skorupy ciasta i otocz 2 szklankami podzielonych na pół truskawek. Napełnij środek jagodami (około 1 szklanki) do poziomu truskawek.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
HerbatnikiHerbatniki
8
Pozostałe truskawki umieścić w 2-ćwiartkowym rondlu z 5 łyżkami cukru granulowanego i 1 łyżką wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
TruskawkiTruskawki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu. Zmiażdżyć truskawki. Odcedzić sok z truskawek i umieścić około 2/3 szklanki soku z powrotem na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Wymieszać 1 łyżkę skrobi kukurydzianej z 1 łyżką wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
11
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszanki soku truskawkowego. Gotować na małym ogniu o 4 protokół lub aż zgęstnieje. Łyżką truskawki i przechowywać w lodówce przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SokSok
12
W międzyczasie oczyścić rondel, dodać pozostałe jagody, 5 łyżek cukru granulowanego i 1 łyżkę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Podgrzej do wrzenia i zmiażdż jagody. Stosując tę samą procedurę jak w przypadku truskawek, odcedzić i powrócić do patelni z 1 łyżką skrobi kukurydzianej i 1 łyżką wody, która została wymieszana. Gotować na małym ogniu, aż zgęstnieje. Łyżka mieszanki jagodowej na jagodach.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Ciasto przechowywać w lodówce przez 2 godziny; usunąć pierścień centralny. Udekoruj ciasto serduszkami pie crust i czekoladowymi lokami lub wiórkami. Super podane z bitą śmietaną, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Bita śmietanaBita śmietana
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn