Berry Cheesecake Pie
Berry Cheesecake Pie wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Ten przepis daje 8 porcji z 577 kalorii, 8G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Za $2.8 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 13 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka bitej polewy, ekstraktu wanillanowego, ciasta filo i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 38%. Spróbuj Mini Chocolate Pecan Pie Cheesecake, Churro Pumpkin Pie Sernik Duński, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść jeden arkusz filo w natłuszczonym 9-calowym. talerz do ciasta; posmaruj masłem. Powtórz siedem razy; przyciąć krawędzie. (Pozostaw filo przykryte folią i wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysychaniu.)
Piecz w temperaturze 425° przez 6-8 minut lub do momentu, aż brzegi lekko się zrumienią (środek nadyma się). Ostudzić na ruszcie.
Do nadzienia w dużej misce ubij serek śmietankowy, cukier i wanilię na gładką masę.
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą. Złożyć jagody. Łyżka do skorupy.
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut; przykryj brzegi folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Piec 23-27 minut dłużej lub do momentu, gdy środek będzie prawie ustawiony. Ostudzić na ruszcie przez 1 godzinę. Wstaw do lodówki do schłodzenia.
W małej misce ubij galaretkę, aż będzie gładka; rozprowadzić na nadzieniu.
W razie potrzeby udekoruj truskawkami i dodatkowymi jagodami.