Belgijski Gulasz Wołowy

Belgijski Gulasz Wołowy
Belgijski gulasz wołowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 590 kalorii, 32G białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 34 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mielony pieprz, wołowinę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Belgijski Gulasz Wołowy, Belgijski Gulasz Wołowy, oraz Belgijski gulasz wołowo-piwny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek blanszujemy przez 1 minutę we wrzącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Drenaż.
3
Umieść boczek i masło lub margarynę w dużym przykrytym garnku lub holenderskim piekarniku. Gotować na średnim ogniu, aż boczek będzie rumiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodać cebulę; gotować na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj czosnek i gotuj przez 1 lub 2 minuty; uważaj, aby nie spalić czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Z garnka wyjąć boczek i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać wołowinę do tłuszczu pozostałego w garnku, i brązowy ze wszystkich stron. Gdy mięso jest rumiane, powrót mieszanki boczku do garnka. Wymieszać z mąką, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodaj tyle piwa, aby ledwo pokryć mięso. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i przykryć. Gotować przez 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Wyjąć garnek z ognia i wymieszać z natką pietruszki, skórką z cytryny i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn