Belgijski Farsz Do Gofrów Z Kaczką Confit Przepis
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj belgijskiego farszu waflowego z przepisem na kaczkę Confit. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać nogi kaczki confit, seler, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tajnym składnikiem belgijskich gofrów jest piwo, Kaczka z Mango na belgijskiej endywii, oraz Co To Jest Duck Confit dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Gofry pokroić w kostkę i ułożyć równomiernie na blasze do pieczenia, a następnie piec przez 10 minut lub aż po prostu chrupiące i złociste.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy jest gorąco i pienienie, dodać cebulę, czosnek, marchew i seler, wrzucić dobrze do herbu i smażyć przez 10-12 minut, aż przezroczyste, mieszając od czasu do czasu.
Dodać szałwię, morele, kaczkę confit, odrobinę bulionu z kurczaka, sól i pieprz, dobrze wymieszać, lekko obniżyć ogień i gotować przez 5 minut. Złóż w kostkach gofrów, uważając, aby ich nie rozdzielić, aż do całkowitego pokrycia.
Dodać syrop klonowy i filiżankę bulionu z kurczaka i mieszać aż do całkowitego wchłonięcia. Smak soli i dodać więcej, jeśli to konieczne.
Przelać farsz do dużego naczynia żaroodpornego, pakując się na rogach, mżawka równomiernie z resztą bulionu (trochę więcej, jeśli chcesz swój NA papkowatej stronie) i piec Odkryte w 191° przez 20 minut lub aż chrupiące i złocisto-brązowy na wierzchu. Więcej przepisów na farsz na Food Republic: farsz z dyni i ziół
Farsz z dzikiego ryżu i chleba kukurydzianego
SOS Kukurydziany Z Kiełbasą Z Trzema Paprykami