Belgijska Sałatka Endywiowo-jabłkowa

Belgijska Sałatka Endywiowo-jabłkowa
Belgijska Sałatka Endywiowo-jabłkowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 104 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, oliwę z oliwek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Belgijska Sałatka Endywiowo-jabłkowa z winegretem żurawinowym, Belgijska Sałatka Endywiowo-jabłkowa z winegretem żurawinowym, oraz Belgijska Sałatka Endywiowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników; dodaj oleje, dobrze mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Dodaj jabłko, rzucając dobrze; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3
Połączyć mieszankę jabłko, endywia, i pietruszka w dużej misce; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
EndiveEndive
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn