Belgijska Sałatka Endywiowa z serem pleśniowym
Belgijska Sałatka Endywiowa z serem pleśniowym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, szalotkę, szczypiorek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Belgijska endywia, ser pleśniowy i sałatka z gruszek, Simple Farmstyle belgijska endywia z boczkiem i serem pleśniowym, oraz Pieczona Endywia Belgijska Z Szynką I Serem.
Instrukcje
Połącz szalotkę, sól i ocet w misce i odstaw 10 minut.
Trzepaczka w musztardzie i 3 łyżki. olej i smak. Jeśli winegret jest zbyt ostry, ubij więcej oleju.
Delikatnie wymieszać endywię z winegretem i szczypiorkiem. Ułóż liście w dużej misce lub na talerzu, posypując serem pleśniowym, aby był równomiernie rozłożony.
* Znaleźć w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych.
Make ahead: Vinaigrette, do 1 dnia.