Bekon, ziemniaki i jajko Taco Ole
Boczek, ziemniaki i jajko Taco Ole może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 23G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś paski boczku, masło, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Boczek z jajkiem makaron z serem, California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!), oraz Copycat Taco Bell Bacon A. M. Crunchwrap dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek na patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje. Utrzymując kapiele na patelni, usunąć boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych. Pokrusz bekon.
Podczas gotowania boczku wymieszaj jajka, mleko, wodę, sól i pieprz w misce, aż się połączą.
Do kapiących boczków dodajemy ziemniaki i gotujemy aż będą półmiękkie. Wymieszać z cebulą. Gotować i mieszać przez 1 minutę.
Wlać mieszaninę jaj na patelni. Wymieszać z pokruszonym boczkiem i masłem. Gotować, aż jajka ustawione do pożądanej jędrności. Łyżka wymieszać w tortille i służyć.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."