Bekon w glazurze pomarańczowej
Boczek w glazurze pomarańczowej to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny dodatek. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 23 g tłuszczu i łącznie 281 kalorii . Za 93 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką paski bekonu, musztardę dijon, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 16% . Ten wynik nie jest aż tak super. Roladki obiadowe glazurowane pomarańczowo z masłem żurawinowo-pomarańczowym , marchewką glazurowaną pomarańczą i szorstką pomarańczą w glazurowanej pomarańczy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małym rondlu połącz pierwsze pięć składników. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zredukuje się do 1/3 szklanki.
Umieść bekon na stojaku w nienatłuszczonym 15-calowym piekarniku. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut; odpływ.
Połowę glazury posmaruj boczkiem.
Piec przez 10 minut. Obróć boczek i skrop pozostałą glazurą.
Piec 5-10 minut dłużej lub do złotego koloru.
Połóż boczek na woskowanym papierze, aż się zetnie.