Beignets Blue Crab
Ten przepis służy 12. Jeśli 94 grosze za porcję spada w budżecie, Blue Crab Beignets może być niesamowite pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, skrobię kukurydzianą, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Krab Beignets Z Ognistym Jabłkowym Chutney, Ser pleśniowy Homar Beignets z pikantnym kremem z awokado + warzywa ogrodowe Sauté, oraz Blue Crab Dip.
Instrukcje
Połącz szalotkę, mięso krabowe, mascarpone i chivesw średniej misce; doprawić solą.Delikatnie złożyć, aby połączyć. Odstawić.
Wlać olej do dużego rondla wyposażonego w termometr do głębokiego smażenia na głębokość 6".
Rozgrzać olej na średnim i wysokim ogniu, aż termometr zarejestruje 191°.
W międzyczasie w dużej misce ubić mąkę, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli. Stopniowo ubijaj piwo, aby się zmiksować (ciasto będzie grube).
Pracując w partiach po około 4 i powracając olej do 191° między partiami, odmierz 1 czubatą mieszankę łyżki stołowej kraba, przetocz się w kulkę i upuść do ciasta. Za pomocą widelca, wrzucić do herbu i podnieść z ciasta, pozwalając nadmiar kapać z powrotem do miski. Ostrożnie obniżyć beignets do oleju. Smażyć, obracając od czasu do czasu, aż będzie chrupiący i głęboki złoty kolor, około 4 minut.
Przełożyć na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i doprawić solą.
Czy z wyprzedzeniem: mieszaninę krabów można wykonać 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.