Ten przepis służy 12. Jeśli 94 grosze za porcję spada w budżecie, Blue Crab Beignets może być niesamowite pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, skrobię kukurydzianą, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Krab Beignets Z Ognistym Jabłkowym Chutney, Ser pleśniowy Homar Beignets z pikantnym kremem z awokado + warzywa ogrodowe Sauté, oraz Blue Crab Dip.
Instrukcje
1
Połącz szalotkę, mięso krabowe, mascarpone i chivesw średniej misce; doprawić solą.Delikatnie złożyć, aby połączyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Crabmeat
Szalotka
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Wlać olej do dużego rondla wyposażonego w termometr do głębokiego smażenia na głębokość 6".
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Patelnia Z Sosem
2
Rozgrzać olej na średnim i wysokim ogniu, aż termometr zarejestruje 191°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
3
W międzyczasie w dużej misce ubić mąkę, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli. Stopniowo ubijaj piwo, aby się zmiksować (ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Mąka Uniwersalna
Piwo
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Pracując w partiach po około 4 i powracając olej do 191° między partiami, odmierz 1 czubatą mieszankę łyżki stołowej kraba, przetocz się w kulkę i upuść do ciasta. Za pomocą widelca, wrzucić do herbu i podnieść z ciasta, pozwalając nadmiar kapać z powrotem do miski. Ostrożnie obniżyć beignets do oleju. Smażyć, obracając od czasu do czasu, aż będzie chrupiący i głęboki złoty kolor, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Rolka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przełożyć na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
6
Czy z wyprzedzeniem: mieszaninę krabów można wykonać 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.