Beignets

Beignets
Beignets może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier granulowany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Beignets, Beignets, oraz Beignets.

Instrukcje

1
Wlać ciepłe mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać 1 łyżkę cukru granulowanego, drożdże i czubatą łyżkę mąki do mleka, mieszając trzepaczką, aż cukier i drożdże się rozpuścią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Gdy pęcherzyki rozwinęły się na powierzchni mleka i zaczyna się spieniać, ubijać masło, sól i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodaj pozostałą mąkę i cukier, składając je na mokre składniki za pomocą dużej gumowej szpatułki. Wyrobić ciasto ręcznie w misce przez około 5 minut, następnie przykryć miskę folią i przechowywać ciasto w lodówce przez 6-8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wyjąć ciasto z lodówki i rozwałkować na posypanej mąką powierzchni do grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Pokrój na 2-calowe kwadraty, przykryj luźno folią i pozostaw beignety na około godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Rozgrzać olej w dużej głębokiej patelni na dużym ogniu, aż osiągnie 177°. użyj termometru cukierków, aby sprawdzić temperaturę. Smażyć beignets w małych partiach w gorącym oleju, obracając je co 30 sekund z kleszczami, aż złoto brązowy na całym. Użyj szczypiec, aby usunąć beignets z oleju i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
8
Cukier puder przełożyć do drobnoziarnistego sitka i obficie z cukrem odkurzyć ciepłe bułeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
9
Przedruk za zgodą mojego Nowego Orleanu: książka kucharska, John Besh., © Wrzesień 2009 Andrews McMeel Publishing
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn