Beignets
Beignets może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier granulowany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Beignets, Beignets, oraz Beignets.
Instrukcje
Wlać ciepłe mleko do dużej miski.
Wymieszać 1 łyżkę cukru granulowanego, drożdże i czubatą łyżkę mąki do mleka, mieszając trzepaczką, aż cukier i drożdże się rozpuścią.
Gdy pęcherzyki rozwinęły się na powierzchni mleka i zaczyna się spieniać, ubijać masło, sól i wanilię.
Dodaj pozostałą mąkę i cukier, składając je na mokre składniki za pomocą dużej gumowej szpatułki. Wyrobić ciasto ręcznie w misce przez około 5 minut, następnie przykryć miskę folią i przechowywać ciasto w lodówce przez 6-8 godzin.
Wyjąć ciasto z lodówki i rozwałkować na posypanej mąką powierzchni do grubości 1/4 cala.
Pokrój na 2-calowe kwadraty, przykryj luźno folią i pozostaw beignety na około godzinę.
Rozgrzać olej w dużej głębokiej patelni na dużym ogniu, aż osiągnie 177°. użyj termometru cukierków, aby sprawdzić temperaturę. Smażyć beignets w małych partiach w gorącym oleju, obracając je co 30 sekund z kleszczami, aż złoto brązowy na całym. Użyj szczypiec, aby usunąć beignets z oleju i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Cukier puder przełożyć do drobnoziarnistego sitka i obficie z cukrem odkurzyć ciepłe bułeczki.
Przedruk za zgodą mojego Nowego Orleanu: książka kucharska, John Besh., © Wrzesień 2009 Andrews McMeel Publishing