Beer-Solone Skrzydełka Buffalo
Beer-solone skrzydełka Buffalo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cebulę w proszku, sos pieprzowy, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kurczak Z Puszki Po Piwie, Skrzydła i rzeczy czosnek Buffalo Wings, oraz Buffalo Wings I Wegańskie Buffalo Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia cookie arkusz z folią.
W dużej misce ubij brązowy cukier, sól i piwo trzepaczką.
Dodać skrzydełka z kurczaka; wrzucić delikatnie do herbu. Przechowywać w lodówce 30 minut do solanki.
W dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj cebulę w proszku, czosnek w proszku i paprykę.
Kurczaka odcedzić; osuszyć ręcznikami papierowymi. Solankę należy wyrzucić.
Dodać kurczaka do worka; wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Umieść kurczaka na prześcieradle.
W rondlu 1-quart roztopić masło. Wymieszać z sosem pieprzowym.
Podgrzać na wolnym ogniu.
Wlać mieszaninę na skrzydłach.
Piec 30 do 35 minut lub do momentu, aż sok z kurczaka jest jasne, gdy najgrubsza część jest cięta do kości (165°F). W razie potrzeby, wstrząsnąć dodatkowy sos pieprzowy na skrzydełkach po upieczeniu.