Beer Cheese Precel Dip

Beer Cheese Precel Dip
Need a gluten free, FODMAP friendly, and vegetarian hor d ' oeuvre? Beer Cheese Precel Dip może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 853 kalorie. Ten przepis służy 3. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ser cheddar, ser śmietankowy, Ranch sałatka dressing mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do Super Bowl. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj TGI Friday ' s Precel Sticks and Beer Cheese Dip, Piwo Ser Kurczak Precel Suwaki, oraz Ser Cheddar, Precel, Piwo I Hamburgery Wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce rozgnieść ser śmietankowy z mieszanką opatrunku ranch, aż do całkowitego połączenia, a następnie wymieszać z serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dry Ranch Dressing MixDry Ranch Dressing Mix
Ser CheddarSer Cheddar
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać w piwie, 1 łyżkę na raz, aż do osiągnięcia pożądanej konsystencji (dodać więcej do cieńszego dip). Wymieszać z przyprawioną solą i pieprzem cayenne. Przechowywać w lodówce, aż dokładnie schłodzone, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Sól SezonowanaSól Sezonowana
PiwoPiwo
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia9
Magazyn